Tilbakemeldinger fra iTunes

Har gått rundt og ventet på denne podkasten siden jeg hørte nyss om at den skulle lanseres i vinter en gang. Den innfrir virkelig over alle forventning, og er som skapt for oss frilansere! Alt fra regnskap og prising til fremgangsmåter og mental helse her, på en eksepsjonelt bra måte. Kunne hørt en ny episode annenhver dag ♥
— Ingeborg
Veldig bra podkast om relevante temaer for frilanslivet, men også livet generelt. Har kun hort noen få episoder, men ut fra oversikten over øvrige episoder gleder jeg meg bare til å sette på den neste ☺
— Åfnsg
Nikka meg gjennom alle episode, så altså veldig enig i alt som blir sagt. Fått masse inspirasjon, så takk <3
— Evarosef
Etter noen episoder har jeg lært at dette er første podkast fra denne duoen. Det skulle man aldeles ikke tro, her er både innhold og produksjon top notch! Interessant innhold som er relevant for alle som har stått ovenfor en utfordring eller har hatt en jobb. Det intervjues på en herlig personlig måte, interessant innhold levert i en så avslappet tone gjør at jet som lytter spisser ører som om det var en spennende lunsjsamtale man kanskje egentlig ikke skulle overhørt. Teknisk god produksjon med fine jingler og broer som gjør akkurat det de skal, involverende lange episoder som levers fordøyelig med fin flyt. Anbefales!
— Selvestecc
Veldig interessant pod, selv for ikke-freelancere. Blir kjent med mange gode personligheter, og får høre nyttige betraktninger om arbeidsprosesser, work/life balance og annen trivia.
— Kimarg79
Dere må aldri slutte å lage denne! ♥
— KM Bruniera
Super podkast med spennende gjester og spot on temaer for oss frilansere! Ekstra gøy å lytte til variasjonen av hvem som lever frilanslivet og hvordan de løser utfordringene som er felles for oss ”løsarbeidere”. Gleder meg til fortsettelsen!
— Ingvild og Leif
Spot on når det gjelder frilanstilværelsen. Går i dybden, nyttig og veldig gjenkjennelig å høre om alt fra hvilke arbeidsmetoder som funker, prokrastinerings-rutiner, deadlines og hvordan ytre motivasjon påvirker hverdagen til en frilanser.
— Snøugla

Digger podkasten deres! Det er så godt å høre dere snakke om de samme utfordringene som man står oppi selv – og jeg tar med meg noen tips og råd på veien!
— Thea
Veldig fin podkastserie som tar for seg alle sider av frilanslivet i kreative yrker. Alt fra økonomi til psykisk helse. Anbefales!
— Kath
Takk for kjempefin podkast! Megarelevant for oss som er en drøss frilansere. Keenp on rocking the free world!!!
— Damstredet 8